Boka Bana

Boka Padelbana

Vi har ett automatiserat bokningssystem, vilket innebär att du bokar banan via matchi.se. Skapa ett konto, boka bana och betala. När du har bokat en bana så får du en kod som du använder för att komma in i anläggningen. Belysningen vid banan tänds när er tid startar.

Bokningsbaratider
06.00 - 23.00

Racket
Rack finns alltid att hyra för 40 kr
(även på obemannade tider).
Bollar finns att köpa i varuautomaten.

Regler

Man spelar alltid dubbel (4 spelare). Samma räknesätt som för tennis. Man startar varje poäng med underhandsserv vilket innebär att racketen inte får träffa bollen högre än höften. Vid första poängen i varje game skall servaren stå till höger om mittlinjen och serva diagonalt. Bollen måste gå över nät och studsa i servrutan. Därefter alternerar man sida. Man har två servar. Linjerna är endast i bruk vid serve, därefter är hela banan spelplan. Vid serve får man inte träffa sidogallret efter studs, bara glaset. Man får spela volley, halvvolley. Bollen får även studsa i marken och upp på sido/bakväggen innan man slår tillbaks den till motståndarnas sida. Man får slå bollen i glasväggarna på sin egen planhalva för att få över bollen till motståndarnas sida.

Förlorad Poäng

Om bollen studsar två gånger på din sida eller en spelare träffas av bollen. Bollen får inte spelas direkt i motståndarnas väggar utan måste alltid först träffa marken.

Poängräkning

Padel spelas likt tennis med game och set. Game räknas 15/30/40/game. För att vinna ett set måste man vinna minst sex game och leda med minst två game. Vid 6-6 spelar man ett avgörande tiebreak som är först till 7 poäng. Vanligtvis spelas bäst av 3 eller 5 set.

Se vad som händer på Instagram

Golfsimulatorn är nu utbytt mot ett pingisrum!!🏓 Passa på att utmana dina vänner i heta pingismatcher till ett bra pris🏓 Bokning gör man via matchi, antingen i appen eller på webben. I appen behöver ni välja ”alla sporter” för att få upp pingisbokningar och på webben ska ni inte ha någon specifik sport ifylld utan i sökfältet kan ni ha kvar ”välj sport”🏓 Har ni frågor eller funderingar kring pingisen är det bara att höra av er🤩🏓
Erbjudande vecka 15❕ 25% på valfria strumpor från Babolat och Adidas veckan ut🧦 Det finns både dam- och herrstorlekar inne🤩
HÅLL UT FÖR SNART KOMMER EN NY HALL!🤩🎾 Ursäkta röran, nu har vi påbörjat rivningsarbetet på byggnaden vid parkeringsplatserna. 🚗Parkera längs med järnvägen eller på handikapplatserna mitt emot biltvätten.