Habo padelcenter - event

Här kommer vi att publicera våra kommande event. Alla olika event och aktiviterer bokas via www.matchi.se
 

Frukostpadel

Starta dagen på bästa sätt, ett padel-pass med frukost ger garanterat en bra start på dagen!

AWpadel

Avsluta jobb-veckan med AW-padel i världsklass! Vi hjälper er att anordna en americanoturnering där alla möter alla och alla får spela med alla. 

tunering

Vi anordnar även padelturneringar, håll utkik på vår hemsida och sociala medier efter möjligheten att mäta dina padel-skills mot andra!

KALAS

Fira din födelsedag på Habo PadelCenter!
Maila info@habopadelcenter.se för mer information.

Konferens/Företags event

Ta med Era anställda och spela padel! Kom ihåg att de anställda är det viktigaste vi har som företagare, det enormt viktigt att våra anställda mår bra för att lyckas med verksamheten.
Kombinera padel med följande:
Konferens eller planeringsmöte i vårt fina konferensrum.
Lunch, vi fixar lunch till Er som ni kan äta på plats innan eller efter spel.
Frukost, vi fixar frukost till Er som ni kan äta på plats innan eller efter spel.
HLR utbildning, Föreläsning eller teambuilding på vår övervåning på 200 m2.

Golfsimulatorn är nu utbytt mot ett pingisrum!!🏓 Passa på att utmana dina vänner i heta pingismatcher till ett bra pris🏓 Bokning gör man via matchi, antingen i appen eller på webben. I appen behöver ni välja ”alla sporter” för att få upp pingisbokningar och på webben ska ni inte ha någon specifik sport ifylld utan i sökfältet kan ni ha kvar ”välj sport”🏓 Har ni frågor eller funderingar kring pingisen är det bara att höra av er🤩🏓
Erbjudande vecka 15❕ 25% på valfria strumpor från Babolat och Adidas veckan ut🧦 Det finns både dam- och herrstorlekar inne🤩
HÅLL UT FÖR SNART KOMMER EN NY HALL!🤩🎾 Ursäkta röran, nu har vi påbörjat rivningsarbetet på byggnaden vid parkeringsplatserna. 🚗Parkera längs med järnvägen eller på handikapplatserna mitt emot biltvätten.